Victoria Lorentsen klar for Sarpsborg 08

Victoria Lorentsen signerte for Sarpsborg 08 fra i Kongsvinger IL

Annonse:

Victoria kommer til oss fra Kongsvinger IL hvor hun har tilbragt det siste året, nå kommer hun hjem til Østfold og skal kombinere spill for 08 og skolegang på St.Olav og toppidrett

 Jenta fra Indre Østfold spilte første del av 2023 for FFK, før hun søkte større utfordringer i KIL. Etter overgangen ble Victoria en viktig brikke for et godt Kongsvinger-lag som endte på en sterk 5.plass i 2.divisjon 2023.

I Victoria får vi en spiller som alltid er 100%. Hun har en stor arbeidskapasitet, god pasningsfot og en som alltid leder gjennom eksempel. En spiller som vil passe som hånd i hanske i hvordan vi ønsker å fremstå både på og utenfor banen.

Thomas er veldig fornøyd med at Victoria signerer, og ser samtidig en helt ny trend. Vi er glade for at Victoria kommer tilbake til Østfold. Der vi har sett jenter søker seg bort tidlig, ser vi nå en helt klar trend i at flere og flere ønsker seg tilbake. Vi har på kort tid klart å skape et sterkt sosialt og sportslig miljø som er fullt på høyde med det klubber i høyere divisjoner enn oss kan tilby. Victoria blir nok ikke den siste som vender hjem i dette vinduet.

Vi skal være konkurransedyktige på alle plattformer, noe som er helt avgjørende om vi skal skape ett topplag i Østfold over tid.

Velkommen hjem, Victoria!

Annonse fra Eliteserien: