Yppet seg mot topplag i 1. divisjon

Sarpsborg 08-damene hadde 1-1 til pause mot Øvrevoll Hosle.

Annonse:

- Sett i lys av at vi møter et topp 1. divisjonslag, synes jeg faktisk vi viser hvor gode vi kan være på vårt beste. Vi får 1-1 til pause. Da er vi inne i garderoben og snakker om cupbomba, for da føler vi virkelig at vi har dem på gaffelen. Og vi merker at de blir litt frustrerte. Hadde vi vært litt mer direkte, så kunne vi både skapt mer og unngått overganger imot, som igjen førte til en del dødballer. Det var litt på det taktiske, men jeg føler vi var nære, sier Sarpsborg 08-trener Leif Tsolis til SA etter kampslutt.

Sarpsborg 08-damene slapp inn kampens første mål etter 21 minutter, men Mia Voltersvik utlignet få minutter senere på straffespark. 1-1 holdt seg omgangen ut.

Gjestene fra like utenfor hovedstaden, som for øvrig er nummer to i 1. divisjon, tok tilbake ledelsen få minutter etter sidebytte, før de avgjorde kampen med 1-3-scoring fem minutter før slutt.

Søndag spilles damelagets neste kamp - på Stadion mot Lillehammer.