đŸŽ„ Bli med ØdegĂ„rd pĂ„ hjertesjekk hos Sarpsborg Spesialisttjenester

Syv lokale leger feiret Ă„pning av nytt spesialisttjenestesenter med Ă„ signere samarbeidsavtale med Sarpsborg 08.

Annonse:

- Vi tilbyr et bredt spekter av spesialiserte helsetjenester for vÄre klienter. Vi er et dedikert team pÄ lokale hender med fokus pÄ hÞy kvalitet, tilpasset pasientenes behov, sier Petter Morten Pettersen.

Sjekker Sarpsborg 08-spillerne

Mandag 4. mars hadde de sin fĂžrste dag i nye lokaler pĂ„ Lande senter. Sarpsborg Spesialisttjenester er stolt partner og totalleverandĂžr av medisinske tjenester for Sarpsborg 08 og gjennomfĂžrer i disse dager en full helsesjekk av samtlige spillere. 

STOLT PARTNER: Sarpsborg Spesialisttjenester er ny samarbeidspartner av Sarpsborg 08.
STOLT PARTNER: Sarpsborg Spesialisttjenester er ny samarbeidspartner av Sarpsborg 08.

- Vi har hatt dialog med Sarpsborg Spesialisttjenester over en lengre perioder. Å fĂ„ samlet alt av medisinske tjenester pĂ„ ett sted er veldig fordelaktig og bra for oss. De ligger sentrumsnĂŠrt til og er en gjeng man oppriktig blir glad i. Dette er syv personer som alle har bred erfaring og jobb pĂ„ Sykehuset Østfold. De tilbyr et bredt spekter av tjenester som kommer sarpinger til gode. Vi er stolte over Ă„ ha landet denne avtalen, sier Patrick Walther Larsen i Sarpsborg 08.

- Chubaka Rubasha har vÊrt Sarpsborg 08s laglege i en Ärrekke. Rubasha er med bÄde hos Sarpsborg Spesialisttjenester og Sarpsborg 08 sammen med Petter Morten Pettersen, sier Walther Larsen videre.

Bredt spekter av fagomrÄder

Sarpsborg Spesialisttjenester tilbyr et bredt spekter av helsetjenester til sine pasienter. Blant annet har senteret fÄtt pÄ plass fylkets eneste hjerteleger med doktorgrad.

Saken fortsetter etter videoen:

Ortopedi, nevrologi, kardiologi/hjertemedisin og generell indremedisin er innenfor deres brede spekter av tjenester.

- Hos oss skal du fĂžle deg ivaretatt og trygg. Vi har et a-lag av leger, godt humĂžr og mĂžter deg med dialekta du er vant til Ă„ preke, sier Pettersen.

Les mer om Sarpsborg Spesialisttjenester her!

Annonse fra Eliteserien: