🎥 Live fra Marbella etter 2-0 mot AIK: - Vi løper og slåss for hverandre

Sarpsborg 08 leverte en ny, veldig god kamp på spansk gress.

Annonse:

I en ny, fysisk tøff batalje mot et stockholmslag, sto igjen Sarpsborg 08 som vinnere etter 90 minutter. Denne gang også etter en solid kamp defensivt.

- Hva skal jeg si? Sarpsborg er bra, altså! Det er utrolig kult å si at klubben bygger på og kan konkurrere mot større klubber. Jeg hadde håpet vi skulle gjøre det bedre, men Sarpsborg gjør det bra, sier Anton Salétros etter kampen mot tidligere lagkamerater.

Solid Ødegård

En som fikk sine første 90-minutter på en god stund, var Magnar Ødegård. Skjeberg-mannen leverte strålende med Franklin Tebo i midtforsvaret.

- Det er en stund siden jeg spilte 90 minutter. Det var deilig å få den. Vi står opp, løper mye, spiller fint. Jeg syns vi er bedre enn AIK på stort sett alle parameter. Den leiren har gjort oss veldig godt. Vi har blitt bedre kjent og det har blitt en god og sammensveiset gjeng. Vi løper og slåss for hverandre. Det trenger vi inn i serien, sier han.

Saken fortsetter etter videoen:

- Vi skaper en del i 1. omgang, men klarer ikke å score det andre. Vi kommer til en del fine sjanser. Vi bør sette 2-0 da og ha orden på det, men vi scorer et fint etter pause og. To seirer på to kamper her nede må vi også ta med oss. Vi smeller på bra og viser at vi vil. Det er mange som kommer inn og vil være i diskusjonen om å spille. Vi trenger å ha med oss mange, sier Jo Inge Berget.

- Det er litt mye jubel her til bare være en treningskamp, men vi tar med oss at vi vinner og holder nullen, smiler han.

Berget om disputten: - To som ikke liker hverandre

Rett før pause smalt det mellom nevnte Jo Inge Berget og Milosevic i AIK. De to kapteinene trykket til og det oppstod masseansamling på banen med mildt sagt høy temperatur.

- Det er to stykker som ikke liker å krangle med hverandre. Da blir det sånn og kanskje litt mye. Det kokte litt over for begge to, så fikk vi et gult hver og ferdig med det, sier Berget selv.

 

Annonse fra Eliteserien: