🎥 Sitdown med Victor «Big Vic» Halvorsen: - Målet er eliteseriespill og VG-lista

Den unge midtbanespilleren har mer enn bare fotball i hodet. Bli bedre kjent med Victor Halvorsen.

Annonse:

Jeg lager litt musikk sammen med kompiser og bruker litt tid der. Mitt navn er Big Vic, mens sangene går under Unge Carbonara. Akkurat nå har vi lagt ut et album. Sommersanger og party. Planen er å touche innom alle sjangrene vi vet om - 90-talls, engelsk, litt country kanskje. Vi får se hva tiden bringer. Nå vil jeg lære meg å spille piano, så spiller jeg litt gitar, sier Victor Halvorsen.

Unge Carbonara

Gruppa Unge Carbonara finner du blant annet på Spotify. «Big Vic», som er navnet til Halvorsen i gruppa, kan melde om et hårete mål.

- Vi er fire stykk og har ett felles mål - det er å opptre på VG-lista en dag. Får vi til det, kan vi gi oss.

Saken fortsetter etter videoen med Halvorsen:

... men Big Vic og co. har en vei å gå, skal vi tro Halvorsen selv.

- Det er stort sett bare folk som kjenner oss som har hørt. Enten er det ikke bra nok, eller så har vi ikke vært gode nok til å promotere. Det er bare å søke på Unge Carbonara, så er det «Sand i buksa» som slår best, sier han.

Årets unge spiller i 2023

Nok musikk. Victor Halvorsen er først og fremst hentet til Sarpsborg 08 som en talentfull fotballspiller. Midtbanespilleren ble i 2023 kåret til årets unge spiller i 2. divisjon.

- Det er en anerkjennelse man får fra de andre trenere. Det varmer litt ekstra å høre at det kommer fra dem, sier han.

Midtbanespilleren har også vist seg fint fram, både i treningskamper og på treningsfeltet.

- Overgangen har vært stor, men jeg føler jeg gradvis tar steg, egentlig for hver økt som går. Hittil trives jeg veldig godt. Det er mange morsomme og spennende typer her. Jeg er vant til at eldre og yngre er på forskjellige steder i livet, har forskjellig humor også videre, men her klaffer det veldig bra og alle har det gøy med hverandre, skryter Halvorsen.

Kjelsås-gutten kommer fra en skikkelig fotball- og idrettsfamilie.

- Jeg har en bror, søster, mor og far som alle har spilt fotball så lenge jeg kan huske. Det har vært mye idrett generelt, enten det er håndball eller fotball. For meg var det helt naturlig å spille fotball med tanke med familien min.

Vil ta utdanning

For 2024-sesongen har han et klart mål - mest mulig spilletid i Eliteserien.

- Jeg har lyst til å spille meg inn i en startellever. Jeg har tøff konkurranse, så jeg må krige på hver dag for å dunke dem ut. Det hadde vært en drøm å prøve seg litt i Eliteserien i år. På trening er det stor forskjell. Hva de forventer av meg, de vet jeg kan og stiller krav. I kamp er det litt annerledes. Jeg merker at de jeg har spilt med nå hjelper meg. De beveger seg godt, så vi løser situasjonene bra, sier han.

Utover musikk og fotball, har Halvorsen også ambisjoner utenfor banen. Proffperioden tenker han å bruke godt - blant annet på utdanning.

- Fulgte mest med i markedsføring, så jeg tenker noe nettstudier der. Jeg tror det er greit. Som fotballspiller kan man få det litt tilpasset med utdanningen. Du får bedre tid og det er tid jeg har å bruke. Jeg regner med å spille fotball en del år til, så å kjøre litt studier gjennom den perioden stjeler ikke noe fokus, sier han.

Annonse fra Eliteserien: