08-spillere i landslagsaksjon

Flere blåhvite vil representere Norge over de neste ukene.

Annonse:

Fredag formiddag møttes G19-landslaget og HamKam sitt førstelag til treningskamp i oppkjøringen til U19 i Armenia i sommer. I troppen var både Jørgen Strand Larsen og Sebastian Jarl tatt ut til samlingen i Tønsberg. 

Guttene gjorde en god kamp hvor Jarl spilte hele kampen som høyresidestopper, mens Jørgen spilte første omgang og scorte et mål. 

Flere Sarpsborg 08 spillere er også tatt ut til talentsamlingen Equinor i Porsgrunn i slutten av juni. Uttaket er for spillerne født i 2003, 2004 og 2005. Spillerne som er tatt ut fra Sarpsborg 08 er:

- Adhurim Mjekiqi, forsvarsspiller.

- Sadir Abud, angrepsspiller.

- Sander Pettersen, forsvarsspiller.

- Emil Norman, forsvarsspiller.

- Tarik Mrakovic, forsvarsspiller.

Utviklingssjefen er fornøyd med å ha med fem spillere på talentleiren i Prsgrunn, men innrømmer at det er flere spillere som er i nærheten av uttaket. 

- Vi er fornøyde med de fem som allerede er tatt ut. Likevel har vi flere som blir vurdert til et slikt uttak, og det jobbes hardt hver eneste dag. Spille som kom med har absolutt fortjent det og vil komme tilbake med mer læring etter å ha spilt med og mot de beste spillerne i landet, forteller Erland Johnsen. 

 

Annonse fra Eliteserien: