1-1 mot Rosenborg

Sarpsborg 08 rystet Rosenborg innledningsvis, men kom fra oppgjøret med "kun" ett poeng. Likevel: Et godt steg i riktig retning.

7042 tilskuere, sol, Sarpsborg 08 - Rosenborg. Det meste lå til rette for et realt fyrverkeri av en fotballkamp på Stadion.

Og det startet akkurat slik. Allerede etter drøye to minutter gjorde Joachim Thomassen det han nesten har fått for vane mot Rosenborg på Stadion - å score mot trønderne. Denne gang på hodet etter et lengre trykk av sarpingene. Strand Larsen forlenget et Askar-innlegg som Thomassen stanget i nettet.

Sarpsborg 08 var imidlertid ikke lenge i ledelsen. Rosenborg utlignet til 1-1 ved Mike Jensen i det 12. minutt - også dette etter en periode med ditto RBK-trykk.

Førsteomgangen var jevnspilt med få sjanser begge veier.

Etter sidebytte skulle dog det meste handle om Sarpsborg 08. Sett bort fra en stor Adegbenro-sjanse rett etter pause, var det Sarpsborg som radet opp sjanser.

Askar, Strand Larsen og Næss radet i tur og orden opp store muligheter. Dessverre uten uttelling.

Dermed endte det 1-1 i en intensiv kamp mellom to solide lag.