1-4-tap mot Glimt på Stadion

Sarpsborg 08 yppet seg, men ble brutalt straffet av et godt Bodø/Glimt.

Vi fikk en fartsfylt start på kampen mot topplaget Bodø/Glimt. Spillet bølget fram og tilbake innledningsvis med halvsjanser begge veier.

Omgangens første mulighet tilfalt Hugo Vetlesen. Gjestenes midtbanespiller klinket til, men Kristiansen reddet mesterlig.

Innsiden av stolpen

Sarpsborg 08 var svært nære 1-0 etter 33 minutter. Magnar Ødegård steg til værs og headet en corner i innsiden av stolpen og ut.

I stedet for 1-0 til de blåhvite, var det Glimt som skulle ta ledelsen. Vetlesen fikk ballen og satte fart inn i Sarpsborgs 16-meter. Det påfølgende skuddet var godt og gikk via fingertuppene på Anders Kristiansen og i mål.

Pellegrino doblet

Like før pause økte Glimt ledelsen. Anton Salétros driblet seg bort i egen 16-meter. Amahl Pellegrino snappet ballen, rundet keeper og hamret inn 0-2.

Sarpsborg 08 startet andreomgangen offensivt og kom tidlig til flere brukbare sjanser ved blant annet Tobias Heintz og Magnar Ødegård.

I en periode de blåhvite presset på, kontret gjestene og scoret. Mvuka fant Salvesen foran mål som enkelt kunne sette 0-3.

Heintz reduserte

Gustav Engvall hadde en avslutning i tverrliggeren, men få minutter senere fikk de blåhvite reduseringen. Tobias Heintz dro seg inn i banen og hamret kula i krysset.

I stedet for en real sluttspurt, satte Amahl Pellegrino spikeren i kista med sin 4-1-scoring da han utnyttet en grov feil bakerst hos Sarpsborg 08.