2-2 mot Glimt på Stadion

Sarpsborg 08 kriget hjem et heroisk poeng mot fjorårets seriemester.

Allerede fra start kunne man se en helt ny Sarpsborg 08-utgave sammenlignet med det laget viste fram mot Sandefjord sist runde.

Salétros dunket inn 1-0

Med et aktivt publikum i ryggen klinket de blåhvite til i duellene og framsto solide også defensivt. Drøyt midtveis i 1. omgang skulle det også gi betalt. Etter en god sarpeperiode var det til slutt Anton Salétros som klinket ballen i nettet for hjemmelaget foran hjemmefansen.

Sarpsborg 08 var gode i denne perioden av kampen. Derfor var det ekstra bittert da gjestene utlignet rett før pause ved Erik Botheim.

Der vertene var best i 1. omgang, var Glimt gode ut fra pause. Gjestene hadde mye ball og radet opp flere gode angrep - dog uten at det helt store ble produsert.

Strålende overgang til 2-1

Det store kom i det 67. minutt da Sarpsborg 08 leverte en strålende overgang. Jonathan Lindseth tredde fri innbytter Ibrahima Koné som alene med keeper satte inn 2-1.

Sarpsborg 08 forsvarte seg heroisk etter dette. Glimt var imidlertid nære 2-2 ved Hugo Vetlesen, men skuddet fra tre-fire meter gitt utenfor.

2-2 skulle det bli i det 85. minutt. Marius Høibråten stanget inn 2-2 etter et legg fra høyre.

Det ble også sluttresultatet. Mjøndalen next - førstkommende onsdag.