2500 har allerede sikret seg plass for 2023-sesongen

Sesongkortsalget går godt om dagen.

- Vi har akkurat gjort unna fornyelsesperioden og runder nå 1300 solgte sesongkort for 2023-sesongen. Det er en god start med over 60 dager igjen til seriestart, sier Alexander Klaussen.

Sarpsborg 08 jobber nå med å kontakte de som enda ikke har fornyet sesongkortene sine.

- Det er noe vi gjør hvert år. Alle er viktige for oss, sier Klaussen.

I tillegg til privatkortene, kommer det sesongkort til frivillige, VIP, internt og samarbeidspartnere på toppen. Totalt utgjør disse om lag 1200.

- Dette er billetter vi enda ikke har kjørt gjennom systemet, men av erfaring er det rundt regna 1200 sesongkort det dreier seg om. Reelt er vi oppe i 2500 sesongkort og jobber hardt videre for å øke, sier Klaussen.

Familierabatter på flere felt

Som tidligere sesonger er det lagt opp til familierabatt på enkelte felter. Sitter man på Eidsberg Sparebank-tribunen (felt C), får man 25 prosent ved kjøp av to eller flere billetter. 

- På billettsiden fyller man inn promokoden familie2023. For to voksne og to barn, får man her sesongkort for 2925 kroner totalt, sier Klaussen.

Klubben tilbyr også 10 prosent rabatt på familiekort på jernbanetribunen (felt E og F) og felt G på Prozo-tribunen. Her gjelder det å bruke samme promokode, så kommer prisene opp.

Sesongkort som abonnement

I 2022 startet også klubben med egen abonnementsløsning. Her abonnerer man på en fast plass, legger inn sitt betalingskort og trekkes en sum hver måned.

- Det er mange som setter pris på den muligheten. I praksis er det et sesongkort, men du abonnerer på plassen. For eksempel får man en fast plass på hovedtribunen for 329,- i måneden.

Annonse fra Eliteserien: