3-1-tap mot Godset

Sarpsborg 08 fikk det tøft hjemme mot Strømsgodset.

Det ble en jevnspilt førsteomgang i varmen på Stadion der de to lagene vekslet på å ha initiativet. Pawel Chrupalla var nærmest scoring for Sarpsborg da han avsluttet mot lengste innenfor 16-meter, men Godset-keeper Bråtveit reddet greit.

Strømsgodset hadde på sin side et par halvfarligheter, men det var på en dødball scoringen skulle komme. Jesper Taaje vant den første duellen i boks og fant Therkelsen som headet ballen over Ilic og i mål til 0-1 etter 36 minutter.

Rett før pause gikk Sondre Ørjasæter i bakken og Stadion-publikummet ropte på straffespark. I stedet ble det gult kort på Ørjasæter da dommer mente kantspilleren gikk for lett i bakken.

Strømsgodset gikk til pause med 1-0-ledelse.

Sarpsborg 08 gikk ut i hundre etter pause og produserte tidlig store sjanser. Chrupalla bøyde en ball mot lengste, men en strålende redning hindret scoring.

Deretter hadde Henrik Meister en vanvittig dobbeltsjanse, men spissen fikk dessverre ikke skudd eller retur i mål.

I stedet for 1-1, skulle et dødelig effektivt Strømsgodset sette 0-2. Therkelsen var igjen mannen som med et godt hodestøt headet ballen i mål.

Peter Reinhardsen fikk tent ny gnist i kampen med sin 1-2-redusering, men i jakten på utligning, var det i stedet Godset som igjen skulle helle kaldt vann i sarpeårene. Valsvik satte ballen i mål etter corner. 1-3.