3-2-seier mot Sogndal

Det ble et rotete oppgjør mot Sogndal.

Treningskampen på Stadion startet jevnspilt. Sogndal forsøkte seg med et høyt press innledningsvis, og lyktes periodevis med taktikken.

Det var ikke ufortjent at gjestene fra Saftbygda tok ledelsen midtveis i første omgang.

Derfra og ut omgangen, handlet i realiteten alt om Sarpsborg 08. 0-1 ble til 1-1 da Patrick Mortensen stanget inn et vakkert innlegg fra Tveita, før oppgjøret ble snudd like før pause da Halvorsen var iskald fra straffemerket. Begge lag produserte ytterligere et par gode muligheter i løpet av førsteomgangen, dog uten resultat.

Sarpsborg 08 byttet ut åtte av de elleve som startet kampen til 2. omgang.

I det 57. minutt var det Sogndals tur til å få straffe. Adams var sikker og trillet trygt inn 2-2.

65 minutter ut i kampen var Sarpsborg 08 tilbake i ledelsen. Det skjedde etter en corner hvor Jørgen Strand Larsen kriget inn en andreball. Alexander Ruud Tveter vant førsteduellen, før haldenseren satte kula kontant i nettet.

Sogndal skapte flere gode muligheter på tampen, men en god Aslak Falch hindret gjestene ved flere anledninger.

Kampen endte 3-2 til Sarpsborg 08.