500 barn og unge klare for Sarpsborg 08 - Vålerenga

SpareBank 1 Østfold og Akershus og Dominos Sarpsborg og Moss lager fotballfest for en rekke lag i fylket vårt.

Annonse:

Det startet med at SpareBank1 Østfold og Akershus startet kjøpte 250 billetter lag og foreninger i fylket kunne søke om til kampen mellom Sarpsborg 08 og Vålerenga førstkommende torsdag. Responsen lot ikke vente på seg.

- Som sist var det ekstrem interesse. Allerede etter noen minutter hadde en rekke lag søkt. Vi måtte ut og jakte noen flere som ville bidra. Når vi nå får doblet antallet som kommer på kamp og får seg en deilig opplevelse i flomlyset, er vi veldig glad. Tusen takk til SpareBank 1 Østfold og Akershus og Dominos Sarpsborg og Moss. Dette vet vi blir satt pris på, sier salgskonsulent Patrick Walther Larsen.

- På tribunen torsdag kveld vil det florere av lag fra Østfold. Vi snakker lag fra Råde, Trolldalen og Spydeberg. Det er Yven, Borgen, Askim og Tistedalen. Driv, Sparta, Østsiden, Ekholt. Vi har Tveter, Berg, Mysen og Eika Krapfoss. Torp, Rakkestad, Rolvsøy og Lisleby stiller også. Det er med andre ord lag spredt utover hele Østfold. Dette blir tipp topp, avslutter Larsen.

Takk til SpareBank 1 Østfold og Akershus og Dominos Sarpsborg og Moss.

Annonse fra Eliteserien: