Adam (16) om debuten: - En fantastisk opplevelse

Borgen-gutten Adam Kaszuba tok for seg i a-lagsdebuten mot Moss.

Annonse:

16-åringen spilte fra start og fullførte hele kampen som venstreback da en blanding av U23- og a-lagsspillere fikk det tøft mot OBOS-ligalaget Moss på Stadion.

- Det var veldig annerledes tempo enn i 3. divisjon. Ballen gikk raskere og det var langt mer fysisk. Det var spennende og en veldig fin opplevelse. Jeg håper på flere sjanser, sier Kaszuba.

Saken fortsetter etter videointervjuet:

Kaszuba er en del av U23-gruppa til Dan-Atle Grønn, Guillermo Molins og Lars Brudalen. Etter en nervøs start, spilte unggutten seg stort opp.

- Jeg blir mer komfortabel og gjør det enklere, så de ikke får ballen, så blir jeg tøffere etter hvert. Jeg spilte midtbane i Borgen, men ble flyttet til venstreback. Jeg er fysisk, rask og tørr å takle og få litt vondt, så klarer jeg å slå en bra ball, sier han om prestasjon og spillertype.

Å spille mot god OBOS-ligamotstand og være på lag med spillere som Stefan Johansen, Anton Skipper også videre, ga mersmak.

- Det var en fantastisk opplevelse. Den a-lagsdebuten kom brått. Jeg har jobbet hardt, fått sjansen. Jeg er veldig fornøyd. Dette gir meg veldig motivasjon. At Gische, Dan-Atle og Brudalen støtter meg gir meg veldig motivasjon, sier han.

Annonse fra Eliteserien: