Alexander Jakobsen er 08s egen Instagram-konge

Han har nærmere 100.000 følgere på Instagram og en teknikk få i Eliteserien kan matche. Bli bedre kjent med Alexander Jakobsen.

- Jeg er veldig interessert i business. Jeg liker å følge med på og utvikle ideer selv. Jeg er en som ser mulighetene i livet, sier han om suksessen på Instagram.

Saken fortsetter etter videoen:



Nært forhold til Egypt

Med mor fra Danmark og far fra Egypt, har det vært naturlig for Sarpsborg 08s nye kantspiller å utforske mye av sin fars hjemland etter oppveksten i København. Han var nylig på tur i pyramidelandet og har også debutert på det egyptiske a-landslaget og har et nært forhold til sine kjære.

Annonse:
- Jeg er en rolig person som er veldig familiekjær. Det betyr mye for meg og jeg tilbringer mye tid sammen med dem, sier Jakobsen.

Streetfootball-produkt

Som barn vokste Jakobsen opp i en bygård i København. Mellom to store gutter ble interessen for en sport han nå lever av bli vekket til liv. Streetfootball har nemlig vært svært så viktig i Jakobsens vei mot å bli en god fotballspiller med ekstra god teknikk.

Kjøp sesongkort for 2020 her!


- Jeg har alltid spilt det. Siden jeg var helt liten har det vært en fotballbane der alle var med og spilte. Det er der jeg lærte veldig mye. Det kommer også til syne noen ganger når jeg spiller, sier han.

Annonse fra Eliteserien: