Alexandre Letellier klar for Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 låner keeperen Alexandre Letellier (28) ut sesongen.

Annonse:

- Letellier er våre speideres førstevalg som erstatter nå som mye tyder på at det går mot et Alexandr Vasyutin-salg. Speiderne våre har sett ham i aksjon en rekke kamper. I tillegg til speiderne våre, har vi også sjekket han opp mot tidligere franske spillere vi har hatt i klubben. Tilbakemeldingene er gode, sier sportssjef  Thomas Berntsen. 

Har gått PSG-skolen

Letellier er en 28 år gammel keeper som rager 193 centimeter over bakken. Han lånes inn fra SCO Angers i Ligue 1 i Frankrike. Den den franske toppserien har Letellier spilt tre sesonger.

- Letellier har 36 kamper på øverste nivå i Frankrike og har gått keeperskolen i Paris Saint Germain. I 2017 spilte han cupfinalen mot nettopp PSG etter å ha spilt både kvart- og semifinaler før det. I 2018 ble han sveitsisk serie- og cupmester med Champions League-klubben Young Boys, sier Berntsen.

SVÆR: Letellier sammen med sportssjef Thomas Berntsen.
SVÆR: Letellier sammen med sportssjef Thomas Berntsen.

- Alexandre er en god skuddstopper med stor rekkevidde. Med signeringen av Letellier har vi et veldig godt par i han og Aslak Falch som allerede er en solid eliteseriekeeper. Vi er veldig fornøyd med keepersettingen når vi går inn i en spennende høstsesong, utdyper han.

Uten å ville si noe om en eventuell overgang med Alexandr Vasyutin til en ny klubb er spikret ennå.

- Ingenting er klart, men det meste tyder på at han mot Molde er involvert i sin siste Sarpsborg 08-kamp.

Annonse fra Eliteserien: