Andersen: - På banen er jeg en leder

Se vårt intervju med Sarpsborg 08s nysignering Jeppe Andersen.

- Det har vært en fin dag. Jeg har fått hilse på en rekke folk, hatt legesjekk og hatt pressekonferanse. Det er godt å være gjennom det praktiske og nå kunne fokusere på det som gjelder, sier Jeppe Andersen.

Den danske midtbanespilleren skrev søndag under på papirene som gjør ham til Sarpsborg 08-spiller de neste tre sesongene.

Saken fortsetter etter videoen med Andersen:

-  For min egen del trengte jeg noe nytt etter nesten seks år i Hammarby, for det andre er Sarpsborg en spennende klubb på vei fram. Det føler jeg at jeg merker når jeg snakker med folk her, men jeg setter også stor pris på at det er en familiær klubb. For det tredje er det fint å kjenne Junior, Mikkel Maigaard, Stefan og Jocke Björklund fra før. Da har man kjennskap til noen av folkene i klubben og vet litt hva man skal arbeide med.

Av Stefan Billborn beskrives Andersen som en ledertype - den første man tar ut til viktige kamper. Dansken er enig i karakteristikken, men ser på seg selv som to vidt forskjellige personer i kamp og utenfor banen.

- Jeg er ikke den som roper høyest eller snakker mest, men på banen er jeg en leder. Der er jeg mer en karakter, men utenfor banen er jeg stille og rolig. Jeg er en midtbanekriger og nøler ikke med å ta en takling eller gult kort hvis det behøves, men jeg har også noen kvaliteter med ballen og framover i banen, sier han.

Annonse fra Eliteserien: