Anton Salétros blir Sarpsborg 08-spiller permanent

Den svenske midtbanespilleren har skrevet under en 2,5-årsavtale med Sarpsborg 08.

I løpet av vårsesongen viste Salétros tidlig at han har mye å komme med som Sarpsborg 08-spiller. Etter endt låneopphold og ti obligatoriske kamper, returnerte 24-åringen til Rostov. I Russland har Salétros terminert kontrakten og nå er det altså klart at Stockholm-gutten blir Sarpsborg 08-spiller de neste 2,5 årene.

Stortrivdes i Sarpsborg

- Jeg trivdes utrolig godt i Sarpsborg i våres og føler jeg fremdeles har mye å bevise. Jeg vil hjelpe Sarpsborg 08 framover mot topplasseringer og Eliteserien og ut i Europa, sier Anton Salétros. 

Svensken har fulgt Sarpsborg 08 nøye under tiden i Russland.

- Selvsagt har jeg det. Jeg har veldig god kontroll på hvordan ting ser ut i Sarpsborg, sier han.

Strålende fornøyd sportssjef

- Vi er veldig glad for å ha landet Anton på en 2,5-årskontrakt. Vi vet han er en kvalitetsspiller, vi vet han trives i Sarpsborg og vi vet at han har en høy stjerne i garderobe og klubb. Vi får inn en type som er av de som kommer først og drar sist. En seriøs, kreativ og veldig god fotballspiller som kan bekle flere posisjoner for oss, sier sportssjef Thomas Berntsen.

- Hvordan ser bildet ut økonomisk?

- Anton går inn i lønnsprofilen vår og tjener på nivå med flere av de andre spillerne vår. Dette er vi veldig glade for, sier Berntsen.

Takker Rostov for godt samarbeid

Som også ønsker å takke Rostov for gode forhandliger og en ryddig overgang.

- Rostov har framstått ekstremt profesjonelle i denne saken som i tidligere caser. De er en fryd å samarbeide med. 

Annonse fra Eliteserien: