Aslak Falch klar for Sarpsborg 08

25 år gamle Aslak Falch blir en del av keeperteamet i Sarpsborg 08.

- Som person er jeg en omgjengelig fyr. Som keeper er jeg hardtarbeidende, treningsvillig og kjører på for å bli best mulig, sier keeperen som har signert en toårskontrakt med Sarpsborg 08.

Ønsket norsk keeper

Sisteskansen kommer senest fra IFK Norrköping. Dit dro Falch etter å ha spilt 16 kamper for Vålerenga i 2016-sesongen.

Annonse:
- I og med at Stefan Cupic har signalisert at han ønsker seg videre, måtte vi se oss om etter en keeper. Da ønsket vi oss en norsk keeper. Vi var veldig fornøyd med settingen vi hadde med Arild og Anders for et par år siden. Aslak er født og oppvokst et par steinkast unna dem og er ganske lik som keepertype. Når han ble ledig, passet det oss fint, sier Thomas Berntsen.

Falch selv gleder seg til trenings- og kamphverdagen med Anders Kristiansen.

Tøff keeperduell

- Vi skal backe hverandre opp, så får det være opp til treneren å avgjøre når kampene drar til. Det er mange som har kommet hit og tatt steget videre. Det er inspirerende å se, sier han.

- Aslak er nesten aldri skadet og en type som kommer med masse energi på trening hver eneste dag. Han er reaksjonssterk og god én mot én. Han er rett og slett en tøff duellspiller, sier Berntsen.25 år gamle Aslak Falch blir en del av keeperteamet i Sarpsborg 08.


Annonse fra Eliteserien: