Aune: - Haugesund skal være gode for å slå oss

Tom Freddy Aune er offensiv før søndagens kamp mot FKH.

Annonse:

- Det er en tøff kamp, men det ser veldig bra ut hos oss. Vi har gode treninger og har rett og slett blitt bedre de siste ukene. Vi har veldig mange gode spillere. Det er ekstremt vanskelig å ta ut en ellever og tropp, men det ligner litt på hvordan det har vært i Sarpsborg 08 før. Ingenting er bedre enn det, sier assistenttreneren. 

Før søndagens kamp mot FK Haugesund ligger Sarpsborg 08 på 8. plass med 27 poeng. Det er kort vei opp, men og kort vei ned. Det lar ikke Aune og gjengen seg prege veldig av.

Saken fortsetter etter videoen:


- Vi ser det, men vi er ute etter seirer. Vi reiser offensive til Haugesund og går for tre poeng. Vi skal ikke ligge bakpå og Haugesund skal være gode for å slå oss. Det er utgangspunktet.

Og en som muligens blir med når Sarpsborg 08 reiser til haugalandet, er Anton Salétros. Svensken ble signert på deadline day - en overgang Aune setter høyt.

- Det er ikke bare spilleren, men personen. Han er den første som kommer og den siste som går. Han legger ned den ekstra tiden. En veldig fin person og meget god fotballspiller. Det er en meget god beskjed til alle som er glad i Sarpsborg 08. 

Annonse fra Eliteserien: