Avgjorde seks minutter på overtid

Et velplassert frispark fra Kristoffer Larsen i det 96. minutt sikret Sarpsborg 08 II tre nye poeng i Norsk Tipping-ligaen.

Det var Kråkerøy som åpnet kampen på Sarpsborg stadion best og tok ledelsen etter å ha utnyttet en feil hos Sarpsborg 08. Vetle Nilsen kom alene med keeper og scoret sikkert.

Aktiv Nangis på kanten

Førsteomgangen var i alt i alt ganske jevnspilt, der Lenny Nangis var spilleren hos Sarpsborg 08 som oftest skapte uro hos Kråkerøy. Én mot én langs venstrekanten kom franskmannen seg ofte fri og fikk lagt inn - dessverre resultatløst i målprotokollen. Gledelig var det også å se Amin Askar tilbake i aksjon før sidebytte.

Etter pause var det Sarpsborg 08 som styrte det meste. 0-1 ble til 1-1 da Løkker Johannessen og Ahmed Mohammed kontret vakkert. Sistnevnte  ble spilt fri alene med Sander Thulin og bredsidet sikkert inn utligningsmålet.

Vakker Larsen-scoring

Sarpsborg 08 presset på og hadde flere store sjanser for 2-1, men det så lenge ut til å gå mot poengdeling... Helt til Steffen Lie Skålevik og Sarpsborg 08 ble tildelt frispark i det 96. minutt. Med en presis avslutning i nærmeste vinkel avgjorde Kristoffer Larsen kampen.

Vi takker for oppgjøret og ønsker Kråkerøy lykke til resten av sesongen.

Se bilder fra kampen (Foto: Asbjørn Hansen):