Bakke: - Det blir en fest

Hovedtrener Geir Bakke gleder seg stort til å Europa League-debutere på Sarpsborg stadion.

Annonse:

- Stadion er rustet og klar for å ta i mot Genk, vi som lag er klare for å ta i mot Genk. Nå er det snakk om å få fart i skoa og ikke tenke for mye på det ene eller andre. Vi skal være fullstendig til stede og fungere som lag fra dommeren blåser i gang kampen. Det er startskuddet, sier hovedtreneren.

Som er mektig imponert over hva som har blitt gjort av frivillige, klubb og samarbeidspartnere i ukene fra triumfen i Tel-Aviv til kampen mot Genk torsdag kveld.

Saken fortsetter etter videoen:- Vi vet vi møter et knakende godt fotballag, men det er jo artig for befolkningen i Sarpsborg by å kunne komme hit og se oss måle oss måle krefter med et lag som har vel ikke har tapt på 25 kamper, sier Bakke.

Ønsker gåsehudstemning

Hovedtreneren legger heller ikke skjul på at rammen rundt kampen vil kunne hjelpe Sarpsborg 08 på veien mot en ny skalp - som mot St. Gallen, Rijeka og Maccabi Tel Aviv.

- Noen må dra i gang, så får andre henge seg på. Det blir en fest! Vi skal gjøre hva vi kan på banen og bidra med vårt på banen. Tenningsnivået er der. Vi har hatt vår måte og treffe på i inngangen i Europa League. Nå får vi se om vi klarer å håndtere Genk.

Annonse fra Eliteserien: