Bakke: - Det ser veldig spennende ut

3-1-tap i siste oppkjøringskamp bekymrer ikke Geir Bakke.

Annonse:

- Vi skaper veldig mye de første 20 minuttene og er masse i boksen deres. Det er et godt lag som er bra hjemme og vanvittig godt besatt. Vi merker hvor fort vi blir straffa, men at vi ikke får pirket inn et mål eller to i starten er ganske utrolig. Da skraper vi på dem, men da må vi være skarpere. Det handler om end product, sier Bakke om kampen mot fjorårets sølvvinner i Sverige.

Gjennom oppkjøringen har Sarpsborg 08 vekslet mellom å spille sin vante 4-4-2 i tillegg til 3-4-3 og 3-5-2. Det har gitt Bakke gode svar - og noen utfordringer inn mot seriestarten mot Molde.

- Vi har trent på to-tre forskjellige formasjoner, men til syvende og sist kan vi ikke slippe motstanderen til slik at det skal småtteri til for å slippe inn mål, sier han.

Saken fortsetter etter videoen:



Med halvannen uke igjen til seriestart er det mange av ekspertene der ute som peker på Sarpsborg 08 som et potensielt topplag. Bakke gleder seg til sesongen.

- Vi får se hvordan årets utgave blir. Det ser vi nok først etter fem-ti kamper, men jeg synes det ser veldig spennende ut. Når vi klarer å være skarpere i begge bokser, blir det bra. Vi taper mot et lag som tok sølv i fjor. Vi skal være fornøyd med mye, men vi må avgjøre kampene i boksene.

Annonse fra Eliteserien: