Bakke: - Dette er ikke over!

Geir Bakke er offensiv før søndagens Viking-kamp.

Annonse:

- Alle skjønner at vi må vinne majoriteten av kampene som er igjen. Det krever at vi klarer å omsette, at vi er lystbetonte, at vi tørr. Det krever at vi klarer å se på det som en utrolig herlig utfordring å gå inn i siste tredjedel med et vanskelig utgangspunkt. Det hadde vært fryktelig kjedelig å stå her nå og sesongen var over - men den er ikke over! Det er alltid en ny ball som kommer og vi er klare for dyst på søndag, sier hovedtreneren.

Den siste uka har også Kyle Lafferty ankommet Sarpsborg. Om han starter eller er i tropp på søndag er ennå ikke bestemt, men Bakke liker det han foreløpig har sett av sin nye spiss.

- Jeg har sett at det er en god fotballspiller. Han synes i terrenget. En røsslig kar som er fin i garderoben, som er uredd og som er en fin gutt. Han er veldig fotballklok og har fine diskusjoner med medspillerne på trening. Det fremstilles som det er et beist som har kommet, men dette er en dedikert, god fotballspiller. Han har vist gode tendenser på trening, fastlår hovedtreneren.


Annonse fra Eliteserien: