Bakke: - Utrolig revansjelysten

Vi snakker cupexit, Vålerenga og supporterkultur med Geir Bakke.

Annonse:

Sarpsborg 08 røk som kjent ut av cupen mot Tromsdalen onsdag. To dager etter er nederlaget fortsatt sviende, men optimismen, gløden og engasjementet er på vei tilbake i garderoben.

- Omgivelsene må aldri tro at vi børster noe slik under teppet. Vi har hatt en skikkelig runde på hva det innebærer å være fotballspiller, ha lederegenskaper, ærgjerrigheten og ærekjærheten i seg på å ikke la sånt skje. Det gjelder oss alle. Vi er i akkurat samme båt. Jeg har beklagd meg en gang før, men jeg er ikke en som sier unnskyld så jævlig mange ganger, for nå har jeg og vi så utrolig lyst til å revansjere oss mot Vålerenga. Vi har en plan, men da må vi mange knepp opp, sier Bakke.

Saken fortsetter etter videoen:


 

For på Valle på søndag venter et Vålerenga som i likhet med Sarpsborg 08 røk ut av cupen og i tillegg viser dalende formkurve i serien.

Hyller 08-supporterne

- Det er to lag som har lyst til å vise seg fra en annen side. Vålerenga har vært gode hjemme i perioder. Det går fort, de har individuelle ferdigheter. De overbefolker og kommer med backer, men lag som spiller slik etterlater seg noen rom og. Vi må være skarpe selv.

Som en del av inngangen til kampen på søndag, ønsker Bakke å bruke mye av hva man opplevde mot Odd sist i inngangen - blant annet støtten man fikk fra supporterne.

- Spillerne snakker mye om det. Vi kjenner på det. Det kommer 5000-6000 mot Odd i en periode vi ligger litt nede. I tyngre perioder i kampen har det begynt å skje noe her. Vi hører flokken. Vi hører kollektivet som skal dra oss gjennom de tunge periodene når vi henger med nebbet. Det setter vi så stor pris på. Jeg håper det kommer mange til Oslo også. Når vi har tatt på oss de gule draktene, har det svingt så veldig bak det ene målet - vi trenger det!

Annonse fra Eliteserien: