Bakke varsler endringer mot KBK

Etter triumfen over Maccabi Tel Aviv, blir det trolig endringer på Sarpsborg 08-laget som møter Kristiansund.

Annonse:

- Vi er nullstilt og nå kommer en ny ball - den er mot Kristiansund på søndag og den er vi klar for, sier hovedtrener Geir Bakke.

I sosiale medier er Sarpsborg 08s supportere allerede i gang med å diskutere laguttak mot KBK på søndag. Om det blir mange forandringer, vil ikke Bakke si for mye om, men at det vil rulleres noe, er tydelig:

Saken fortsetter etter videoen:


- Vi har en prestasjonsgruppe og en tropp som vi stoler på. Det har vist seg før at det ikke alltid er lurt å bytte for mange på en gang, men noen ganger må man gjøre noen prioriteringer. Det kommer vi til å gjøre nå og, så er det opp til den gjengen som skal inn å levere og få dette til å fungere samtidig. Vi må få dem til å få troa på at vi stoler 100 prosent på dem. De skal kjenne kameratskapet fra første spark på ballen, sier hovedtreneren.

Går for tre poeng i tøff kamp

Som håper en ny trepoenger kriges i havn søndag.

- Vi har lyst til å henge med på flere fronter. Vi er supertaggade for å ta i mot Kristiansund på Stadion. De er aggressive, framoverlente og har mange spillere som kan skape overtall. De har gode egenskaper som kom fram mot oss og mot Godset i Drammen. Vi ble overkjørt, men vi går som alltid for tre poeng.

Annonse fra Eliteserien: