Ben Karamoko er klar for Sarpsborg 08

Den franske midtstopperen Ben Karamoko (25) har signert en ettårsavtale med Sarpsborg 08.

Annonse:

- Målet vårt er å få Ben tilbake på det nivået han var da han kom til FKH og Eliteserien. Sammen med hans motivasjon og det vi tidligere har vist, er det noe vi har god tro på å få til. Da er han av ligaens beste midtstoppere, men det er gap opp dit nå, sier sportssjef Thomas Berntsen.

- I'm powerful!

- Jeg lover å gi alt for Sarpsborg 08. De har gitt meg tro på meg selv og jeg vil levere for et lag jeg tror vil være med å kjempe i toppen. Jeg er en solid midtstopper og en leder. I’m powerful, sier Ben Karamoko.

Saken fortsetter etter videoen:


Karamoko kom til Eliteserien på sommeren i 2018. På tidspunktet han signerte for Haugesund var han også aktuell for Sarpsborg 08. Underveis i oppholdet i Norge, har Karamoko vært gjennom en skadeperiode, før han i 2020 var tilbake for fullt og på høsten ble lånt ut til Haugesund.

Har jobbet knallhardt

- Det er en fysisk midtstopper med god duellkraft og fart. Ben er ekstremt motivert for å komme tilbake på nivået han har vært på og har jobbet knallhardt på egenhånd de siste månedene. Nå skal vi få han i solid fotballform også. Det har vi tid til, sier sportssjefen.

👉🏻 Kjøp sesongkort til tidenes beste pris! 👈🏻


I Sarpsborg blir Karamoko igjen lagkamerat med sin gode kamerat Ibrahima Koné.

- Sarpsborg 08 har flere spillere som snakker fransk. Det gjorde det mye lettere for meg å komme hit, sier han.

Annonse fra Eliteserien: