Berntsen: - La oss vise vi er en fotballby

Etter to resultatmessig tøffe kamper, håper Thomas Berntsen på en ny kanonramme rundt Sarpsborg 08s kamp mot Bodø/Glimt på søndag.

Annonse:

- Etter å ha levert fra middels- til topprestasjoner i de fem første kampene, var det et langt steg tilbake mot Odd på mandag, men prestasjonsgruppa har vist at vi er mer enn gode nok tidligere denne sesongen. Det var derfor litt overraskende at vi leverte en prestasjon på et slikt nivå som sist, sier sportssjefen.

Revansjesugent lag

Som likevel er trygg på at Sarpsborg 08 kommer til å slå knallhardt tilbake utover.

- Det viktige i dagene framover er å bevisstgjøre hva som kjennetegner oss når vi er gode. Det må vi gjenskape førstkommende søndag, for da vil det komme et meget revansjesugent 08-lag på banen, sier Berntsen.

Berntsen håper på massiv støtte mot Glimt. (Foto: NTB Scanpix)
Berntsen håper på massiv støtte mot Glimt. (Foto: NTB Scanpix)

En viktig faktor for å slå det sportssjefen mener er et godt Glimt-lag, er støtten fra publikum. Et publikum som har vært fantastisk til nå i 2018.

Trenger støtten

- Vi trenger den sedvanlige støtten fra vårt fantastiske publikum. Sånn sett blir det spennende å se om vi har blitt en fotballby nå, som fyller Stadion selv om de to siste kampene ikke har gitt ønsket resultat. Støtten fra publikummet vårt og forståelsen for den reisen vi er på sammen, vil løfte laget inn mot nye triumfer, sier han.

Tar du Berntsens utfordring? Kampanjen med 100/50 for voksen/barn på ny tribune vedvarer. Kjøp billetter her!

Annonse fra Eliteserien: