Billborn: - Det er på tide med tre poeng

Stefan Billborn med siste nytt før søndagens kamp mot Sandefjord.

- Sandefjord er et spillende lag og forsøker å spille seg ut bakfra. De spiller med fire bak og framstår for det meste i 4-3-3 og framstår litt klassiske. De har variert litt i prestasjon, men har fått med seg en del poeng. Det blir en tøff kamp, men en fin mulighet for oss å slå tilbake etter at ting ikke gikk som man ønsket mot HamKam, sier Billborn.

Som etter å ha analysert kampen er mer nyansert enn hva han var direkte etter kampslutt på Hamar. Mye var nemlig bra i spillet til de blåhvite.

Saken fortsetter etter videointervjuet:

- Det var ting der som var bra, men det viktigste i verden er hva som står på den tavla til slutt. I analysen må man være mer nøye på prestasjonen. Mye var bra, men vi savnet "späts". Vi slapp inn for enkle mål. Det blir mye nesten-sjanser og vi slår bra innlegg, men vi har ikke trykket der inne foran mål. Jeg føler vi er på rett vei, men det er på tide med tre poeng. Vi har ikke råd til å tape som mange kamper som dette, sier hovedtreneren.

Bedret skadesituasjon

Når det gjelder skadesituasjonen, kan Billborn fortelle at ting begynner å løse blant spillerne som har vært ute.

- Thomassen har nok litt igjen, Wichne er mer og mer tilbake, men mangler litt kamptrening. Skipper er også helt klar igjen, så det kjennes bra.

Annonse fra Eliteserien: