Billborn

Billborn om LSK, Tebo, Berget og Sander Christiansen

Sarpsborg 08 møter Lillestrøm på søndag. Stefan Billborn har flere positive nyheter.

- Det blir nok en tett og jevn kamp. Det blir fort seende ut som det ofte gjør mot Lillestrøm. Det finnes rom å angripe, sier Stefan Billborn.

Annonse:

To spillere som begge er i troppen og aktuelle for å starte, er Franklin Tebo og Jo Inge Berget.

- Tebo er relativt ung og har en stor framtid foran seg. Jo Inge er veldig rutinert og bidrar med det. Begge to vokser for hver uke. De kommer til å være enorme forsterkninger for oss i høst. Begge er i troppen på søndag og det er ikke umulig de starter heller, sier Billborn.

- Vi har flere spillere som er tilgjengelige. Vi har stor konkurranse. Vi har spillere i form og god konkurranse, det skal vi utnytte.

En an spiller som fort kan starte, og som virkelig har levert de siste par kampene, er Sander Christiansen. Hovedtreneren er mektig imponert.

- Det er en stor glede å se en som har kriget på så voldsomt i bakgrunnen klive fram og ta sjansen. Han har vært fantastisk. Han ser voksen ut, det lyser av ham og han ser 10 centimeter høyere ut. Det er en annen holdning der nå. Det er utrolig kult når en spiller som jobber så hardt hver eneste får den framgangen, sier han.

Se hele intervjuet med Billborn her:

Annonse fra Eliteserien: