Billborn: - Vi har forutsetninger for å gjøre det j*vla bra

Hovedtreneren er optimist med tanke på 2024-sesongen og oppgjøret mot Viking.

Annonse:

- Det skal bli kult å starte igjen. Vi har møtt Viking fire ganger mens jeg har vært her. Det har vært tette kamper hele veien. Vi var gode der i fjor, men tapte, mens vi slo de året før, sier Billborn.

- Viking kommer til å være gode i år. De presser høyt over hele banen om dem kan. Det blir tøft, men det kjennes som vi er på et bedre og bedre sted. Vi har alle forutsetninger for å gjøre en jævla bra prestasjon. Gjør vi det, kan vi slå hvem som helst, fortsetter han.

Der 2023-oppkjøringen var preget av en lang rekke med skader, kan Billborn glede seg over at laget inn mot årets seriespill har sluppet langt rimeligere unna. Med til Stavanger er en nær fulltalig tropp.

- Vi har to-tre som hangler litt, men har også noen som er tilbake fra langtidsskader. Vi reiser med fullt lag og 20 mann, sier Billborn.

Saken fortsetter etter videointervjuet:

Hovedtreneren har også sett stallen, tradisjon tro, har fått tilført noen nye spillere. Flere av dem med andre kvaliteter enn spillerne som har gått ut.

- Vi har litt mer fart i år og litt annen spisskompetanse enn tidligere. I fjor hadde vi veldig kombinasjonssterke og tenkende spillere. Nå har vi fortsatt tenkende spillere, men noen som kan skape mer på egenhand og spille på intuisjon. Vi har litt bedre muligheter for å bryte linjene, sier Billborn. 

Annonse fra Eliteserien: