Billborn: - Vi har noe å revansjere

Stefan Billborn ønsker en bedre prestasjon mot Haugesund enn mot Vålerenga,

- Jeg tror det blir en tøff kamp og har noe å revansjere, spesielt overfor oss selv, mens Haugesund trenger de poengene de kan få. Det blir nok en tøff kamp, men vi skal gjøre en bra prestasjon, sier hovedtreneren.

Vil heve seg etter Enga-kampen

Sarpsborg 08 står med 19 poeng etter 14 spilte kamper, mens FKH har tatt hjem 13 poeng på sine 15 kamper. Prestasjonen mot Vålerenga sist har plaget Billborn, men håper nå laget vil være tilbake slik vi kjenner dem.

- Vi prøver å bryte ned hva det er som gjør det (prestasjonen mot Vålerenga). Vi hadde en god følelse før den kampen, men var ikke der. Samtidig må vi se på hva vi kan gjøre rent fotballmessig for å løse opp i det her. Det har vært business as usual denne uka. 

Thomassen og Wichne tilbake

Hva angår skadesituasjonen før Hagesund-kampen, kan hovedtreneren fortelle at det lysner, mens skaden til Maigaard ikke viser seg å være så alvorlig som først fryktet.

- Det var vel først snakk om seks til tolv måneder, men nå tror vi det kun dreier seg om et par uker. Thomassen og Wichne er tilbake, men neppe i helt fullt slag ennå. Vi har noen småskavanker, men slik er det alltid, sier han.

Se hele intervjuet med Billborn her: 

Annonse fra Eliteserien: