Björklund: - Vi reiser til Fredrikstad for å dominere

Få siste nytt før treningskampen mot FFK.

- Vi vet hvor viktig det er for supporterne og dere her i klubben. Framfor alt vil vi fortsette å ha en positiv utvikling. Mot Godset gjorde vi vår beste kamp og for første gang dominerte hele kampen, sier Joachim Björklund.

- Vi reiser dit med tanken om å dominere så mye vi har gjort. Det er et OBOS-lag. Vi vet vi er bedre, men det er opp til oss selv å få kampen dit vi vil.

På skadefronten lysner det nå virkelig for Sarpsborg 08.

- Snart har vi ingen igjen nede i gymmen. Maigaard er tilbake og kommer til å spille denne gangen. Aridon er også i trening og Anders Kristiansen nærmer seg. Snart er det bare Ødegård og Junior igjen der, sier Björklund.

Lørdagens kamp blir en ny anledning til å se Ramon Pascal Lundqvist og Christopher Bonsu Baah i aksjon. Björklund er veldig glad for å ha de to nysigneringene på plass.

- Vi er veldig fornøyd. Ramon har lenge vist han er en god spiller og han viser mye viktig og bra i første kamp. Bonsu er en åpenbaring. Det startet mot Moss, men man var litt usikre. Han viste det også mot Godset. Det er en perfekt signering for oss. Det er en spennende, ung spiller med et høyt, høyt potensial.

Fredrikstad - Sarpsborg 08 har avspark lørdag klokka 14.00. Billetter til kampen kjøper du her!

Se hele intervjuet med Björklund her:

Annonse fra Eliteserien: