Björklund: - Vi skal være offensive, tålmodige og intensive

Joachim Björklund og Sarpsborg 08 jakter sin fjerde strake seier.

- Igjen blir det en tøff kamp. Det er alle nå, men vi går inn med en kjempebra treningsuke i ryggen. Etter en frihelg, kunne vi trykke på skikkelig i starten av uka. De siste to øktene har vi tatt det litt ned for å sørge for at alle er pigge. Vi har også nesten alle klare for første gang på lenge og har tre strake seirer med oss. Det er lenge siden det har føltes så bra, sier assistenttreneren.

HamKam, Aalesund og Jerv er overvunnet på rad og rekke. Spesielt kampene hjemme på Stadion har blitt mer nervepirrende enn et tilskuerhjerte setter pris på, men akk så deilig.

- Vi vil helst se at vi ikke må snu kampene, at vi er litt mer konsentrerte hele veien. Mot Jerv byr vi på tre mål og det kan vi ikke gjøre hver gang, men det er samtidig godt å se moralen i laget. Er vi 100 prosent på hele veien, skal vi være litt bedre enn disse lagene, sier Björklund.

... som mener en seier på søndag langt på vei vil begrave en bunnstrid.

- Det er et offensivt, tålmodig og intensivt lag som reiser til Sandefjord. Det er en kamp, som om vi vinner den, og det går vi for, så er mye gjort med tanke på bunnstriden.

Se hele intervjuet med Björklund her:

Annonse fra Eliteserien: