Bjørn Inge Utvik forlenger med Sarpsborg 08

Midtstopperen har signert en kontrakt ut 2023.

- Jeg har fått en fin rolle i laget og får ta mye ansvar. Det trives jeg med. Jeg gleder meg til veien videre og skal opp og fram. Jeg føler vi er inne på noe, sier midtstopperen.

Det skal med andre ord bli nok at tøft duellspill og gnistring fra Utvik-hjelmen også i sesongene som kommer.

Ønsker et nytt 08-eventyr

- Det skal kriges om mange poeng framover. Det handler om å ha kontinuitet her og bygge videre på det vi har startet med. Vi må dra i samme retning, så er målet å komme opp der vi har vært, men det kommer ikke av seg selv. Vi må bruke tiden godt, sier Utvik.

Saken fortsetter etter videoen:


Sportssjef Thomas Berntsen er glad for å ha fått signaturen til haugalendingen på plass.

- Bjørn Inge er en spiller som er veldig viktig for oss på banen, men om mulig enda viktigere utenfor. Målet er at vi skal ut på en ny reise sammen de neste årene. Vi føler at den har startet og på veien mot nye mål blir Bjørn Inge viktig for oss, sier sportssjefen.

Stort potensiale i byen

Utvik har siden han kom til klubben tegnet seg for 42 offisielle kamper i blåhvit drakt. Høydepunktet var utvilsomt Europa League og perioden rett etter.

- Byen vet hva vi er kapable til å få til her. Det så vi i seriekampene etter Europa med fulle tribuner og fantastisk stemning. Det er et enormt potensiale her og det må vi få ut en gang til. 

Annonse fra Eliteserien: