Blytung kveld på Stadion

Årets første eliteserieseier lar vente på seg.

Sarpsborg 08 åpnet kampen friskt og satte KFUM under ordentlig press fra start av. Fem minutter ut i oppgjøret viste Sondre Ørjasæter fram dribleegenskapene sine da han dro av KFUMs høyreback. En 45-graderspasning senere var Sandberg fri i boks, men fra syv-åtte meter avsluttet han over.

Sarpsborg 08 dikterte spillet, men det var KFUM som skulle ta ledelsen - med god hjelp av Sarpsborg 08. Etter en misforståelse på et innkast på egen halvdel, kom plutselig Nunez alene med keeper etter en stikker fra Rasch. Førstnevnte var iskald og bredsidet sikkert inn 0-1 etter kvarteret spilt.

Hjemmelaget forsøkte å trykke KFUM bak i banen, men det ble med trykker før pause. Vertene slet med å skape sjanser. På overtid fikk man en corner. Den ble brutt og ting gikk fra vondt til verre. Etter en fin igangsetting av Ødegaard, ble Nunez spilt fri ute til høyre. Han slo videre til Nosa Dahl som hadde en enkel jobb foran mål. 0-2.

KFUM forsvarte seg godt etter pause.

Martin Hoel Andersen var nærmest med en heading i oversiden av tverrliggeren.

Ellers ble andreomgang en eneste lang tålmodighetsprøve hvor de blåhvite ikke evnet å spille hull på Kåffa-forsvaret.

Kampen endte 0-2.