Bohinen: - Vi må sette sammen to gode omganger

Han liker mye av det han har sett, men Lars Bohinen ønsker to solide omganger satt sammen.

Annonse:

- Vi må først og fremst ha en god, solid, kollektiv prestasjon både offensivt og defensivt med små avstander og tøft duellspill. Vi må jobbe hardt for hverandre. Egentlig alt det vi manglet litt etter pause mot Viking. Det må vi opp på nivå på, sier Bohinen.

Og utdyper:

- Det er alltid viktig at vi klarer å få ro med ballen når vi har den og ikke stresse. Vi må bygge opp spillet vårt. Det er en helhetlig pakke som må på plass for å slå et så godt lag som Vålerenga.

Avspark 20.00

Torsdag klokka 20.00 spiller Sarpsborg 08 mot Vålerenga på Intility Arena i Oslo. Gjennom Bohinens korte periode i klubben, har mange lagt merke til et mer offensivt anlagt Sarpsborg 08. Hovedtreneren selv mener han ser mye positivt.

- Vi var gode før pause mot Viking, gode i to omganger mot Rosenborg og bra før pause i Molde, men vi må sette det sammen til to solide omganger oftere. Det er noe å bygge på. Det er mye positivt å ta tak i, sier han.

Mangler spillere

Til kampen mot Vålerenga er blant annet Ibrahima Koné og Rashad Muhammed ute. De soner karantene, men det er også andre skader som plager Bohinen.

- Jeg er offensiv med tanke på framtida. Vi er på beinet mannskapsmessig, men det er også andre som har det tøft, så det skal vi håndtere, avslutter hovedtreneren.

Annonse fra Eliteserien: