Brassescoring i internkamp på Stadion

Sarpsborg 08s andre internkamp for oppkjøringen ble spilt over to omganger á henholdsvis 40 og 30 minutter.

Oppgjørets første scoring kom etter 18 minutter. Etter klabb og babb i feltet ved en corner, var det til slutt Sebastian Jarl som fikk vendt seg opp og avsluttet i nettmaskene.

Opseth spilte fram lagkameratene

Selvom blå tok ledelsen, var det burgunder som produserte flest sjanser den første halvtimen. Fardal Opseth spilte fri Rashad Muhammed og Steffen Lie Skålevik til gode sjanser, men begge ble stoppet av en solid Leander Øy. Enda bedre var redningen etter en halvtime da Eirik Wichne brant til fra skrått hold. En flott beinparade hindret utligning.

I det 35. minutt doblet blå ledelsen. Dette skjedde etter en overgang der ballen omsider kom fram til Boubacar Konté. Han vendte fint opp innenfor 16-meteren og avsluttet i lengste.

Flott Koné-scoring

Rett etter sidebytte var blått lag nære å øke ledelsen. Dette etter at Ibrahima Koné snappet opp en pasning og fikk avslutte fra skrått hold, men Nilsen reddet.

Burgunder og blå fikk begge hver sin scoring annullert for offside ved Skålevik og Ofkir, før Ibrahima Koné sørget for 3-0 med en rålekker brasse etter flott framspill av Soltvedt.

Sarpsborg 08 blå vant kampen 3-0.