Camara-dobbel i rekruttseier

Sarpsborg 08 II tok en viktig seier mot Åssiden i 3. divisjon.

Annonse:

4-1-seieren tar Sarpsborg 08 II opp til 5. plass på tabellen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 2 og var lagets femte strake kamp uten tap.

Oppgjøret mot tabelljumbo Åssiden startet også bra. Allerede etter fem minutter tok de blåhvite ledelsen ved Amadou Camara. Spissen mottok ballen i feltet, la den til rette og bredsidet sikkert inn ledermålet for hjemmelaget i det som for øvrig var en svak førsteomgang av Sarpsborg 08.

Åssiden utlignet til 1-1 ved Marius Boldt i det 18. minutt, et resultat som også sto seg til pause.

Der Sarpsborg 08 framsto slurvete før pause, var det et langt mer fokusert og påskrudd hjemmelag etter hvilken. I det 48. minutt tok Sarpsborg 08 tilbake ledelsen. En vakker crosser fra venstre ble møtt av Rashad Muhammed til høyre. Han slo inn på direkten og foran mål lurte Camara seg fram bak ryggen på Åssidens midtstopper. Dermed var det en enkel oppgave å sette inn 2-1.

2-1 ble til 3-1 da Camara la ballen ned til Joachim Soltvedt som med en nydelig stikker tredde Rashad Muhammed fri i bakrom. Alene med keeper var franskmannen iskald og bredsidet ballen i nettet.

Kveldens lekkerbisken var det likevel Musa Lowe som sto for da han hælflikket inn 4-1 rett før slutt.