Christiansen-kanon sikret seier mot HamKam

Sarpsborg 08 slo HamKam i treningskampen som ble spilt over 2 x 30 minutter.

Treningskampen mellom Sarpsborg 08 og HamKam var på forhånd avtalt å bli spilt 2 x 30 minutter. Det hindret ikke Sarpsborg 08 i å gå ut og ta komandoen i kjent stil.

I løpet av de første ti minuttene hadde både Gustav Mogensen og Steffen Lie Skålevik hatt hver sin gode sjanse, men det var først i det 17. minutt det ble nettsus. Etter fint Sarpsborg-spill ladet Mikkel Maigaard skuddfoten fra 25 meter. Et flott treff som suste inn bak Sandberg i det lengste hjørnet.

HamKam slo tilbake syv-åtte minutter senere. Maigaards landsmann Oliver Kjærgaard avsluttet flott i lengste fra 22-23 meter.

Flere sjanser etter pause

Sarpsborg 08 styrte alt etter pause. Mikkel Maigaard og Gustav Mogensen hadde begge store muligheter til å sende Sarpsborg opp i ledelsen, mens Kristian Fardal Opseth viste seg fram med et farlig skudd som gikk like over.

Den som til slutt skulle få ballen i garnet bak Sandberg i HamKam-målet, var Sander Christiansen. Med et skudd på volley fra 19 meter blåste han kula opp i hjørnet til 2-1.

2-1 ble også sluttresultatet.

Treningskamp (2 x 30 min.)
Sarpsborg 08 - HamKam 2-1 (1-1)