Cupexit i Moss

Sarpsborg 08

Kampens første sjanse kom til Sarpsborg 08 etter tre minutter. En fin corner fra Joachim Soltvedt ble møtt av Mikkel Maigaard som stanget ballen utenfor den nærmeste stolpen.

Sarpsborg 08 hadde mye ball de første 20 minuttene på Melløs, men mot et defensivt solid Moss, tok det tid før de helt store sjansene ble skapt. Maigaard kom til en fin mulighet etter 18 minutter, men Ranmark reddet godt for hjemmelaget.

Der gjestene fra Sarp styrte det meste den første halvtimen, kom Moss mer og mer med utover omgangen. Begge lag hadde sine halvsjanser til scoring, men 1. omgang ebbet ut i 0-0.

Også andre omgang startet ganske så jevnspilt. Sarpsborg 08 tok imidlertid mer og mer tak i kula utover i omgangen, men det var hjemmelaget Moss som skulle ta ledelsen.

Farah med scoring

Etter et brudd høyt i banen er det til slutt Anas Farah som kommer alene med Simen Vidtun Nilsen. Førstnevnte var iskald og sendte vertene og Melløs stadion til himmels.

Den siste halvtimen ble en real tålmodighetsprøve for Sarpsborg 08. Det skulle også ta en del minutter før de store sjansene kom. Kristian Fardal Opseth hadde både to og tre gode muligheter, men ingen skulle treffet målet.

Enormt nære utligning

Godt inn på overtid fyrte Joachim Soltvedt av. Ballen så ut til å være innenfor mållinja, men da linjemann ikke markerte for scoring, ble det heller ingen utligning.

Det gjorde det heller ikke da Guillermo Molins fant nettmaskene minuttet senere. Dessverre for Sarpsborg 08 ble målet feilaktig annullert for offside.

Moss er med det videre i cupen, Sarpsborg 08 er ute. Vi takker for en fin ramme rundt kampen og ønsker våre naboer nord i fylket lykke til videre i norgesmesterskapet.

For Sarpsborg 08 er det en ting som gjelder - å slå tilbake raskest mulig. HamKam next.