IMG_0634

Daniel Job er klar for Sarpsborg 08

Den lynhurtige kantspilleren hentes på lån, med opsjon på kjøp.

Annonse:

- Jeg er god én mot én, jeg liker å skape sjanser, gjøre assist og score mål. Jeg liker å jobbe hardt og jobbe for laget med og uten ball, sier Daniel Job.

Den nigerianske kantspilleren, som er født 26. august i 2005, har de siste ukene trent med klubben. Han har nå signert en låneavtale for det neste halvåret.

- Målet mitt er å kjempe for emblemet og jobbe alt jeg kan hver eneste gang jeg får sjansen, sier han.

Emosjonelt på Stadion

Da Job fikk beskjed om at han var tilbudt kontrakt, ble det rett så emosjonelt i administrasjonslokalene på Stadion.

- Det var veldig, veldig emosjonelt. Jeg skulle ønske familien var her og fikk ta del i den opplevelsen jeg hadde. Da jeg ringte dem, ble det dans og glede. Jeg har gjort dem stolt, sier han.

Saken fortsetter etter videointervjuet:

Sportssjef Hampus Andersson er glad for å ha sikret seg Job på en låneavtale.

- Vi ser at det er noe der, så vi ønsker å kjøpe oss noe mer tid før vi gjør avtalen permanent. Da er en låneavtale med opsjon på kjøp helt perfekt for både Daniel og oss. Han har gjort sine saker veldig bra på både U23 og med a-laget senere, sier sportssjef Hampus Andersson.

Enormt tempo

Lynhurtige Daniel Job kommer på lån fra Future Pro Football Club i Lagos i Nigeria. Andersson er spent på å følge Job videre de neste månedene.

- Vi så det litt i treningskampen sist. Han søker å gjøre konstruktive ting med ballen og har voldsomt tempo. Han gjør de enkle tingene bra, noe som tyder på at det ligger en god spilleforståelse i bunn. Vi gleder oss til å bli bedre kjent og forhåpentligvis blir dette så bra at avtalen blir forlenget i løpet av de nærmeste månedene.

Lånet strekker seg fram til 31. juli. 

Annonse fra Eliteserien: