Dansk storscorer til Sarpsborg 08

Den danske spissen Ronnie Schwartz (28) har skrevet toårskontrakt med Sarpsborg 08.

- Jeg er en aggressiv spiller som jobber hardt. Jeg er en god avslutter, men også en lagspiller. Forhåpentligvis kan supporterne forvente godt med mål fra meg. Det er hva det handler om, sier Sarpsborg 08s nysignering.

29 mål på to sesonger

Og mål er Ronnie Schwartz vant til å score. Etter å ha nettet 14 ganger i Superligaen i 2012/13-sesongen og 15 mål påfølgende sesong, ble Schwartz solgt til Guingamp i Frankrike.

Saken fortsetter etter videoen:


- Ronnie Schwartz er en spiller det hadde vært umulig å knytte til oss for et par sesonger siden. Dessverre har han vært gjennom en alvorlig kneskade, men Schwartz er nå skadefri og på gang igjen, sier sportssjef Thomas Berntsen.

- Det fungerte veldig godt for meg i Randers og jeg håper skiftet til Sarpsborg kan ta meg tilbake til det nivået. Jeg liker å score mål og håper å kunne bidra med det her også. Jeg føler dette er en veldig god match. Sarpsborg 08 er i en fin utvikling og den vil jeg gjerne være en del av, sier angriperen.

Annonse:
Etter et tøft oppholdt i Frankrike, var Schwartz sist sesong tilbake i Danmark. På 30 serie- og cupkamper for Esbjerg og Brøndby, nettet han 11 ganger før et nytt utenlandsopphold ventet i belgiske Beveren.

Gleder seg til konkurransen

- Får vi Schwartz opp på det nivået vi vet han besitter, snakker vi en kanonspiller, sier Berntsen.

- Vi er veldig glad for å ha fått denne muligheten. Ronnie er i sin beste alder fotballmessig og vi er veldig lystne på å få dette til å fungere. På sitt beste kan han dominere i Eliteserien, utdyper sportssjefen.

I Sarpsborg 08 slår Schwartz følge med en rekke dansker. To av de, Mikkel Agger og Patrick Mortensen, blir nå hans konkurrenter og lagkamerater på topp.

- Vi er jo danske, så vi kan snakke sammen og ser det bare som en fordel. Jeg kjenner både Mikkel og Patrick litt fra tidligere. For meg er det er et pluss og ikke et minus. Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med lagkameratene mine, avslutter han.

Annonse fra Eliteserien: