David Mitov Nilsson klar for Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 har signert en toårsavtale med David Mitov Nilsson.

- Sarpsborg 08 viste stor interesse. Det betyr mye og jeg har fått et veldig godt inntrykk av klubben fra spillere som har vært her før også. Det skal bli kult å teste et nytt land, en ny kultur og en ny klubb, sier den 190 centimeter høye sisteskansen etter å ha krittet på for de blåhvite. 

Annonse:
- Mitov Nilsson er en keeper vi har fulgt over tid. Han har vært en del av IFK Norrköping i flere år, før han i sommer gikk til GIF Sundsvall. En storvokst keeper vi er trygge på kommer til å utfylle et allerede godt keeperteam på en fin måte, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Svensk seriemester

David Mitov Nilsson har vært med på å vinne Allsvenskan med IFK Norrköping og står også bokført med en a-landskamp for både Sverige og Nord-Makedonia.

- Jeg er en moderne keeper og en målvakt som vil styre mye og jobber mye med kommunikasjonen. Jeg prøver å lese av spillet og bryte før det skjer for mye. I tillegg vil jeg jo være en keeper som holder i gang spillet, men stopperne må også gjøre jobben, så jeg ikke må redde for mange baller, sier han og ler.

Saken fortsetter etter videointervjuet:


Med Mitov Nilsson inn har Sarpsborg 08 sikret seg to nordiske spillere i starten av overgangsvinduet - først i Mohamed Ofkir og nå i den svenske sisteskansen.

Trener allerede torsdag

- Det er to signeringer vi er trygge på at vil forsterke oss. Vi har fått en god start på 2020. Spillerne virker friske, Stahre har gitt oss et løft og med ny keeper på plass og flere skadede spillere på vei tilbake, har vi tro på en bedre sesong, sier Berntsen.

Mitov Nilsson har sin første trening med Sarpsborg 08 på torsdag og kan være aktuell for spilletid mot IFK Göteborg allerede lørdag.

Annonse fra Eliteserien: