Delte poengene i seksmålsthriller

Et fyrverkeri av en fotballkamp mellom Vålerenga og Sarpsborg 08 endte 3-3.

Sarpsborg 08 gikk ut i hundre på Intility og spilte tidlig Vålerenga dypt i banen. Fire minutter ut i kampen fikk sarpingene uttelling da Simon Tibbling etter klabb og babb i Enga-feltet fikk kriget inn sarpingenes ledermål.

Alt handlet om Sarpsborg i starten av kampen. Gjestene radet opp flere store sjanser, blant annet ved Tobias Heintz og målscorer Tibbling som fra henholdsvis fem og 15 meter avsluttet rett på Sjøeng i gode posisjoner.

Praktscoring av Maigaard

Etter 18 minutter skulle ledelsen dobles da Joachim Soltvedt fant Mikkel Maigaard i boks. Med en strålende stupheading skrudde(!) dansken ballen opp i lengste kryss.

Det føltes derfor ekstremt unødvendig å slippe Vålerenga inn i kampen minuttet senere. Layouni dro seg inn fra høyre og fant Hedenstad som hamret kula i lengste.

Vålerenga var litt mer med i kampen i den påfølgende perioden, men det var Sarpsborg som vasket fram de største mulighetene.

Likevel skulle det bli 2-2 før vi gikk til hvile. En høy corner havnet til slutt opp i beina på Layouni som altfor enkelt fikk vri seg om i 16-meteren og sette inn utligningen.

To raske scoringer

Som før pause åpnet Sarpsborg 08 bra. I motsetning til i første omgang gikk det langt kortere tid før Vålerenga kom med. Denne gang tok de også over kampbildet.

I etterdønningene av en stor Layouni-sjanse, skulle vertene ta ledelsen da de vant ballen høyt i banen. Hedenstad hamret inn sitt andre for kvelden med et velplassert skudd i lengste.

Vålerenga var ikke i ledelsen mer enn et drøyt minutt. Kristian Fardal Opseth fikk kriget ballen fram til Guillermo Molins som fra tre meter enkelt kunne sette ballen i mål.

De siste 25 minuttene bølget spillet mye fram og tilbake og lagene vekslet på å ha initiativet i matchen. Det ble produsert halvsjanser begge veier, uten at det resulterte i at man fikk kåret noen seierherre på Intility.

Lagene takket av med 3-3 på måltavla.