- Det blir en heidundrenes fotballkamp

Geir Bakke forstår at spørsmålene om medalje kommer, men bedyrer at det ikke er en selvfølgelighet å henge med hele veien.

Annonse:

- Jeg tror vi skal prøve å starte sesongen på nytt nå. Om vi skal medalje nå, må vi helt oppunder to poeng i snitt. Det er ganske krevende å klare. I tillegg er det nok noen ulver bak oss her nå som kommer til å forsterke seg da de ser dette som tidenes mulighet i og med at Rosenborg hangler litt. Det skjer ting i Vålerenga- og Molde-land da. I tillegg vil sikkert Odd og Brann gjøre sitt, men vi må konsentrere seg om vårt, sier Geir Bakke.

Kjøp billett til Lillestrøm-kampen her!

Ganske tydelig på at han ikke ønsker for medaljesnakk foreløpig.

- Det er viktig å plukke mye hjemme. Det viser all statistikk. Hvis man vil ende blant de tre-fire beste må man vinne majoriteten av hjemmekampene sine, men det er lov å vinne borte. Jeg skjønner at du spiller spørsmålet, jeg skjønner jeg skal svare på det, men vi må huske på at vi er Sarpsborg, sier Bakke.

Tar med seg den gode vårsesongen

- Vi er fortsatt i utvikling. Vi har gjort en god vårsesong. Nå tar vi med oss det. Vi må ikke bli for skuffa om vi får en på nesa i blant. Det er det neste som gjelder hele tiden. Og nå det er Lillestrøm, utdyper han.

Kampen mot Lillestrøm på mandag tror han blir av det spennende slaget.

- Vi starter sesongen på nytt nå vi, i en heidundrenes fotballkamp mot formlag nummer én. Det blir moro, sier han.

- Vi møter et bra lag som har mye fart og ork. De er godt organisert og kontrer godt. De har vært formlaget nå, så vi må ta dette på høyeste alvor. Vi må ha den aggressiviteten som vi hadde mot de sist og sørge for at vi har nok folk på deres halvdel og klarer å produsere sjanser og omsette de sjansene. Det er dét det handler om.


Annonse fra Eliteserien: