Dette er månedens spillere for februar

Hver eneste dag kjemper Sarpsborg 08-spillerne om poeng på trening i en intern konkurranse. I februar ble det delt førsteplass mellom Magnar Ødegård og Mohamed Ofkir.

Før fredagens og februar måneds avgjørende treningsøkt lå Magnar Ødegård i tet. Det gjorde han også underveis i treningen, før alt snudde på tampen da Moa Ofkirs lag snudde og vant.

Annonse:
- Det er greit å dele med «Moa», selvom det selvsagt er surt å tape ledelsen på siste økt i måneden. Vi har vært alright begge to, så det er fortjent nok, sier Magnar Ødegård. 

Trigges av økt konkurranse

Mohamed Ofkir og Ødegård har knivet i topp hele måneden. At spillerne nå kjemper om poeng hver eneste økt, mener kantspilleren er positivt. 

Saken fortsetter etter videoen:


- Det blir som en slags kamp hver eneste trening. Det blir bedre kvalitet og er veldig kult. Jeg håper vi fortsetter med det, sier kantspilleren.

Tror poengsystemet styrker kvaliteten på trening

Det er hovedtrener Micke Stahre som har lansert det nye poengsystmet på treningsfeltet.

- Vi forsøker å gjøre alt bedre hver eneste dag med enda mer konkurranse og trykk på trening der spillerne vinner poeng i konkurransesituasjoner. Det kan være spill tre mot tre, fem mot fem eller full bane som i dag. Vi ønsker å få fram en vinner. Noen ganger kan du få mer poeng, andre litt mindre. Fotballspillere er opptatt av konkurranse. Vi ønsker å trigge fram følelsen av at det skal bety mye å vinne eller tape, sier hovedtreneren.

Annonse fra Eliteserien: