Dette mener Sander Berge om Sarpsborg 08

Strukturelt gode, fysisk sterke og et lag med spennende kvaliteter. Sander Berge spår en tøff kamp for Genk på torsdag.

Annonse:

- Jeg har fulgt Sarpsborg 08s reise. Det er veldig gøy å være tilbake her to år etter jeg møtte Sarpsborg med Vålerenga og nå spille mot dem i Europa League med et lag fra en annen nasjon, sier landslagsprofilen.

Den nesten to meter høye 20-åringen har sin unge alder til tross blitt en av landets aller største fotballstjerner. Nå herjer han i den belgiske ligaen - en liga også Sigurd Rosted og Krépin Diatta nå spiller i.

Saken fortsetter etter videoen:- Den belgiske ligaen er et veldig godt springbrett når man tar steget fra Skandinavia. Jeg tror både Sigurd Rosted og Krépin Diatta har valgt gode veier der. Jeg er veldig tilfreds med min hverdag og mener den belgiske ligaen er veldig bra, sier han om nivået.

Torsdag kveld er det imidlertid ikke Belgia, men Norge og Sarpsborg 08 som gjelder for midtbanespilleren og hans KRC Genk. Et Genk-lag i vanvittig form. 

- Vi er et veldig ballspillende fotballag med mange spennende ferdigheter. Vi har mye teknikk i laget og det går fort i lengderetning, men vi er også fysisk sterke, løper mye og forsvarer oss godt, sier han.

Vel vitende om at de møter et Sarpsborg 08 som har imponert stort på sin vei til Europa League-gruppespillet.

- Vi vet hva Sarpsborg har å by på. De er strukturelt gode, er fysisk sterke og har spennende kvaliteter de og. Det blir en tøff kamp. Jeg forventer at Sarpsborg går ut og gir alt. Det er den første Europa League-kampen her noen sinne, så det blir smekkfullt. Sarpsborg kommer sikkert med en veldig guts og vilje for å vinne kampen. Det blir moro.

Annonse fra Eliteserien: