- Dette var grisetungt

Geir Bakke så laget sitt miste to poeng på overtid.

Annonse:

Selv ble den normalt så sindige hovedtreneren vist opp på tribunen etter å ha vist sin frustrasjon overfor dommerne.

Følte de fikk to situasjoner i mot

- Jeg føler vi har denne seieren i havn, så føler i alle fall jeg at vi blir litt bortdømt. Det er naturligvis tungt, sier Bakke.

Og utdyper:

- Vi føler vi får to innkast på rad mot oss langt inn i overtiden. Da blir man jo litt sint.

Hovedtreneren var likevel ikke nådig etter poengtapet.

- Nå er det jo en gang slik at selv om du "mister" det du føler er to innkast, så skal du ikke slippe inn mål. Dette var grisetungt, erkjenner Bakke. 

Kjøp billetter til Godset-kampen her!

- Dessverre må jeg reagere på det. Det står mye på spill og vi føler vi får to avgjørelser etter hverandre. Så er det kanskje dumt, men i kampens hete blir det slik, sier han videre om utvisningen av seg selv.

- Vi er litt Bambi på tampen

Kampen i Kristiansund endte alt i alt opp med å være jevn. Der vertene var et hakk bedre før sidebytte, styrte Sarpsborg 08 spillet fullstendig etter pause.

- De leder kanskje fortjent til pause, men vi har våre sjanser der vi og. Vi tørr å spille mer etter pause og flytter laget vårt på deres halvdel. Etter hvert løper de mellom oss. Da skaper vi nok til å score både én og to.

Sarpsborg 08 har i følge Geir Bakke blitt bedre på å lede kamper. Etter Krépin Diattas 1-2-scoring hadde også sarpingene full kontroll i banespillet - til det gjensto ti sekunder...

- Så lenge vi tar ett poeng borte og tre hjemme, er det jo i utgangspunktet bra, men vi har det. Det er ferdig og finito. Vi var litt Bambi på glattisen i siste situasjon. Det irriterer meg, sier Bakke.

Annonse fra Eliteserien: