Disse Sarpsborg 08 spillerne er tatt ut på ungdomslandslag

Landslagskampene er på gang og Sarpsborg 08 har flere spillere representert på ungdomslandslagene sine.

Annonse:

Det er gledelig å se flere spillere tatt ut på ulike landslag, forteller utviklingsleder Erland Johnsen.

Gaute Vetti og Jørgen Strand Larsen skal representere Norge U21 i EM-kvalik mot Kypros den 6.09 og Ungarn den 10.09. Hjemmekampen mot Kypros spilles på Marienlyst og sendes på Eurosport Norge.

- Gaute og Jørgen har jobbet hardt over tid, og fortjener denne muligheten. Begge har også fått godt med spilletid på et godt nivå. Jeg gleder meg til å følge dem sammen med Norges beste spillere,  forteller toppspillerutvikler Frederico Morais. 

Sadir Abud og Adhurim Mjekiqi er tatt ut for å representere Norge U15 som skal spille dobbeltkamp mot Sverige i Lofoten. Kampene blir spilt 17.09 og 19.09. 

Aridon Racaj har allerede vært på landslagsturnering og representert Kosovo U15 i Nord Makedonia. Aridon spilte 3 kamper mot Albania, Montenegro og Nord Makedonia i perioden 25-30 August.

- Veldig gøy å se at vi har spillere med gode holdninger som blir tatt ut. Trenerne driver med god lag og individuell spillerutvikling som bevises i dette uttaket og gjennom begge kvartfinaler for G16 og G19. Landslagsuttakene gir spillerne internasjonale referanser som er viktig for videre utvikling, avslutter Erland. 

Dette er spillerne som er tatt ut:

- Gaute Vetti, Norge U21.

- Jørgen Strand Larsen, Norge U21.

- Sadir Abud, Norge U15.

- Adhurim Mjekiqi, Norge U15. 

- Aridon Racaj, Kosovo U15.

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: